ABOUT WORKBEATS

Ons Verhaal

Een holistische kijk op een gezonde, positieve en inspirerende werkplek? Het draait allemaal om welzijn! Wij beschouwen welzijn als een 361° perspectief op hoe succesvolle organisaties zijn opgebouwd. Vijf domeinen zijn cruciaal voor een positieve werkomgeving en een werkvloer vol geluk.

Uitdagingen kunnen alleen worden aangepakt als mensen erin geloven. Gelukkige medewerkers, leiders en managers zijn de brandstof die uw organisatie vooruit stuwt. Hoe zij zich voelen kan elke strategie maken of breken.

Onze Missie

We kunnen de uitdagingen in deze snel veranderende wereld alleen aan als ons hart klopt voor welzijn. Zakelijke resultaten komen misschien van hard werken – maar duurzaam succes groeit van hartwerk. WorkBeats is waar welzijn tot leven komt, in een meeslepende ervaring gericht op het stimuleren van nieuwe manieren van denken en handelen.

IsabelleHoebrechts

Isabelle Hoebrechts

Initiatiefneemster WorkBeats

Een vrouw die waarde hecht aan menselijke verbindingen en betekenisvolle relaties. Ze zet zich met passie, positiviteit en ondernemersgeest in voor waar ze echt in gelooft.

Haar missie? Individuen en organisaties inspireren om te leven en te werken met plezier, een doel en oprechte motivatie. Ze omarmt het idee van anders denken, durven en actie ondernemen. Ze begrijpt dat succes gebaseerd is op samenwerking en gelooft sterk in het “wij”-verhaal, waarbij elk puzzelstukje bijdraagt aan het grotere geheel.

isabelle@workbeats.be

Inez Senecaut

Mede-oprichter en Partner WorkBeats

Inez promoot met passie menselijke connecties, betekenisvolle groei en stevige toewijding.

Haar missie? Individuen en organisaties inspireren om hun leven en werk te leiden met plezier, een doel en een onwrikbare motivatie, door innovatief te denken, doortastende acties te ondernemen en samen te werken. Werken met de kern van een individu zit ingebakken in haar DNA. Als voorzitster van PMC vzw creëert ze kansen voor groei en laat ze anderen schitteren.

inez@workbeats.be

IsabelleHoebrechts

Onze Toegewijde partners

dave sips

CEO tHRibe.world

Annelore Van Herreweghe

Teamlead Communications NN

Ann Cattelain

CEO Federgon

Mark Maldeghem

CEO Jobat

LIEVE METS

Directeur Preventie en
Risk Management Attentia

ANN DE SCHEPPER

CEO agilitas group

Lieven Annemans

Professor UGent &
Voorzitter WorkBeats jury

Gina Peeters

Well-being expert &
Ambassadeur WorkBeats