Merci aan Partners, Sponsors, deelnemers

Procifiat aan de Winnaars van de Awards

WorkBeats 2024 door de ogen van de fotografen

Klik op de foto en doorblader het volledige album.

Met dank aan : Max-Vicca Pascal Hermans,  give IT Guy Vertommen &  Klaas De Scheirder (Paradise City fotograaf)

WorkBeats 2024

DANK AAN ONZE KERNPARTNERS EN SPONSORS

HeartBeats award – winaar 2024 – Upgrade Estate

Proficiat aan  Upgrade Estate 

Met een hart dat klopt voor welzijn, erkennen we jullie inzet om een omgeving te creëren waarin sociale verbinding en ondersteuning bloeien. Gefeliciteerd met het winnen van de HartBeats (=> HEARTBEAT ) Award. Jullie toewijding aan sociaal welzijn resoneert door elke slag.

MindBeats award – winaar 2024 – Fluvius

Proficiat aan  Fluvius

Voor het koesteren van de kracht van de geest en het bevorderen van mentaal wel-zijn, ontvang je de MindBeats Award. jullie inspanningen om een mentaal veerkrachtige cultuur te bouwen, zijn een inspiratie voor ons allemaal. Gefeliciteerd!.

BodyBeats award – winaar 2024 – VIND!

Proficiat aan  VIND!

Jullie toewijding aan fysieke gezondheid en welzijn is de ruggengraat van een vitale gemeenschap. De BodyBeats Award is een erkenning van jullie onwrikbare inzet voor het wel-zijn van het lichaam. Proficiat met deze welverdiende onderscheiding!.

DIGIBeats award – winaar 2024 – Securex

Proficiat aan  Securex

In een wereld waar digitaal wel-zijn essentieel is, staan jullie aan de voorhoede. De DigiBeats Award erkent jullie innovatieve benadering van digitale gezondheid. Deze aanpak verlicht de weg naar een evenwichtige digitale toekomst.

361° WellBeing award – winaar 2024 – Euroclear

Proficiat aan  Euroclear

Met een 361-graden benadering van wel-zijn, heb je de ultieme onderscheiding verdiend: The 361° Wellbeing Beats Award. Jullie holistische visie op wel-zijn zet de standaard voor anderen en verrijkt het leven op alle fronten. Gefeliciteerd met deze uitzonderlijke prestatie!

Entrepreneur of the Year award – winaar 2024 – LeaseLine

Proficiat aan  LeaseLine

Als ondernemer die wel-zijn integreert in de kern van het bedrijf, ben je een ware pionier. De Entrepreneur Wellbeing Award viert jullie visie en impact op het wel-zijn van ondernemers. jullie succes is een testament van jullie passie en doorzettingsvermogen.