SOCIAAL WELZIJN: LIEFDEVOL LEIDERSCHAP EN DO MINDSET

Published februari 14, 2024

Liefdevol leiderschap is meer dan een mooie term

Het is een manier van werken en leven die bijdraagt aan het welzijn van jezelf, je medewerkers en je organisatie. Liefdevol leiderschap betekent dat je met aandacht, zorg en toewijding ware verandering realiseert. Je denkt in win-win-win situaties, je verbindt je met anderen vanuit vertrouwen en respect, en je stimuleert de groei en ontwikkeling van jezelf en je team.

Liefdevol leiderschap is een essentieel onderdeel van een corporate wellbeing strategie. Het is een langetermijnvisie die gericht is op het verbeteren van de fysieke, mentale en financiële gezondheid van je medewerkers. In aflevering 7 van onze podcast reeks ‘De WOW Factor’ vertellen Machiel den Dekker, CEO Afas België en Mathias Crab, projectleider Armen Tekort je hoe je liefdevol leiderschap en corporate wellbeing strategie kunt toepassen in jouw organisatie? Armen tekort is één van de goede doelen die we vanuit Workbeats een warm hart toedragen.

de WOW Factor - episode 7

by Machiel den Dekker & Mathias Crab | Social Well-Being: loving leadership & DO ACT-mentality

Find more articles

Follow us

Follow us on social media for more corporate well-being news and inspiration.

Tune in to our podcast series where five domains of well-being – financial, social, mental, physical, and digital – are discussed.

More to read

Betrokkenheid daalt jaar na jaar

Betrokkenheid daalt jaar na jaar

Op 27 juni 2024 vindt de eerste corporate wellbeing content conferentie met festival-vibes van België plaats: WorkBeats. WorkBeats zet welzijn op de werkvloer op de kaart, want daar wordt (nog steeds) te weinig aandacht aan besteed. Daarom kan je op de 4 verschillende...

read more